... Պահածոներ - Консервы - 23 Декабря 2014 - Վերջին Զանգի Սցենարներ Երգեր,Verjin zang,Уроки, Скрипты
...
Пятница, 26.04.2024
soft-am.ucoz.ru
...
Расскажи друзьям
Переводчик
google translate
Форма входа
Меню сайта
XXXXX
ЧАТ для Общение
Общение с друзьями
Бесплатная Регистрация

Коды одноклассники
Категории раздела
Юмор [7]
Юмор и смех
Стихи о любви [38]
Красивые Стихи о любви
ЧАТ [1]
Бесплатный ЧАТ для общении
Плэйкаст [6]
Плэйкаст - видео
Уроки [42]
Уроки для вебмастеров
Учеба HTML CSS ТЭГИ ШРИФТ [13]
Учеба HTML CSS ТЭГИ ШРИФТ
Разблокировка модемов [3]
Разблокировка Wifi и 3g модемов
Всё для кухни - Видео [5]
Кухня - Выпечка тортов и пирогов, Всё для кухни
Наши Баннеры [5]
Наши Баннеры
Уроки Фуршета Фото и Видео [0]
Уроки Фуршета Фото и Видео Lessons Fourchette Photos and Videos
Уроки Стрижки и Причёски [16]
Уроки Стрижки и Причёски,завивка, плетение,краска,макияж глаз makeup,Красивые Ногти.
Виртуальный Салон Красоты [1]
Виртуальный Салон Красоты - Измени свою внешность
Видео Приколы [2]
Видео Приколы смех и юмор
Красивый танец живота [3]
Красивый танец живота - арабский
Реклама [1]
Компьютерные игры Знакомства Интернет услуги Питание Авто и мото и разное обо вмём
Урок Установки Windows [6]
Урок Как Установить Windows XP
Фотошоп Онлайн [0]
Фотошоп Онлайн - это бесплатный графический интернет редактор, на русском языке и на других языках тоже не требующий установки программы на Ваш компьютер.
Армянская Кухня [8]
Армянская Кухня - Հայկական խոհանոց
Новогодние скрипты [29]
Укрась свой сайт новогодними скриптами.
Сценарий последнего звонка [50]
Сценарий последнего звонка
Курсы парикмахера
Курсы парикмахера
Салон красоты
предлагает отдельных,
курсы мужских парикмахера,
которые способны,
и любять дело,
Ереван
Адрес. Маштоца 3,
Салон красоты "Мари"
тел:(099)668022
Место Рекламы
1 месяц - 100 руб ,
Передать WMZ-кошелёк
Z162556032885
Передать WMR-кошелёк
R306091281034
Для Заказа Напишите на
Levonl1974@rambler.ru

 

Армения - тел:
+(374)099668022
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 11
maps
Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
LiveInternet
cy-pr.com
Проверка PR и ТИЦ
Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru
Openstat
HotLog
PR-CY.Rank
Счетчик PR-CY.Rank
bname.ru
Анализ сайтов, проверка тиц, pr
Yandex.Metrika
Яндекс.Метрика
Top100
Rambler's Top100
Наш банер
Rating@Mail.ru
Google PageRank
Google PageRank - Soft-am.ucoz.ru
RankW.ru Auto
Auto Web Pinger
HitCounter

webstatsdomain
Soft-am.ucoz.ru website reputation
wot
Рейтинг@Mail.ru
Главная » 2014 » Декабрь » 23 » Պահածոներ - Консервы
21:05
Պահածոներ - Консервы
Պահածոներ

 

ՍԵՐԿԵՎԻԼԻ ԵՎ ԽՆՁՈՐԻ ՀՅՈՒԹ

Բաղադրիչներ.
սերկևիլ – 1 կգ,
խնձոր – 4-5 հատ,
կիտրոն – 1 հատ,
ջուր – 3 լ,
շաքարավազ – 2 բաժակ

Սերկևիլը լվանալ, կեղևը հեռացնել, կորիզները ևս: Կորիզները կարելի է թողնել, այդ դեպքում հյութը դոնդողի տարր կունենա: Սակայն սովորաբար կորիզները չորացնում և եփում են առանձին՝ իբրև հազի դեմ միջոց: Խնձորների կորիզները հեռացնել, շերտերի բաժանել: Կիտրոնը օղակների բաժանել, կորիզները հանել: Միրգը լցնել էմալապատ մեծ կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել և դնել կրակին: Թողնել, որ հյութը եռա մի քանի րոպե, մրգի շերտերը փափկեն: Ավելացնել շաքարավազը, որի քանակը կարելի է փոփոխել ըստ ճաշակի: Եփել երկու-երեք րոպե, խառնել փայտե գդալով, որ շաքարավազը վերջնականապես խառնվի: Կափարիչը ծածկել, թողնել, որ համերը միախառնվեն: Ապա լցնել ապակե տարաների մեջ և պահե սառը տեղում:

 

ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ԼՈԼԻԿՆԵՐ

Բաղադրիչներ.
մանր լոլիկներ,
յուրաքանչյուր 1 լ ջրի համար՝
աղ – 2 լիքը ճ. գդ.,
շաքարավազ – 2 լիքը ճ. գդ.,
քացախ – 2 ճ. գդ.,
հատիկ պղպեղ,
չորացրած սամիթի ճյուղեր,
սխտոր – 1 գլուխ,
դափնու տերև
Մանր լոլիկները լվանալ: Մաքուր բանկաների տակ դնել դափնու տերևներ, սամիթի ճյուղ և սխտորի ատամիկներ: Ջուր եռացնել: Լոլիկները շարել բանկաների մեջ, վրան լցնել ջուրը: Կափարիչները ծածկել, թողնել մի քանի րոպե: Ապա ջուրը թափել կաթսայի մեջ: Ավելացնել աղ, շաքարավազ, 2 դափնու տերև, մի փոքր ջուր ավելացնել, եռացնել, մինչև շաքարն ու աղը լուծվեն: Կրակն անջատել, ավելացնել քացախը: Աղաջուրը լցնել լոլիկների վրա: Բանկաները շարել մեծ կաթսայի մեջ՝ ստերիլացնելու համար: Ստերիլիզացնել 15 րոպե: Հետո փակել, ստուգել հերմետիկությունը և շուռ տալ: Ծածկել, թողնել հովանա: Պահել սառը տեղում:

 

ԱԶՆՎԱՄՈՐՈՒ «ՀՈՒՄ» ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.

ազնվամորի(կարելի է կարմիր կամ սև հաղարջ) – 1 կգ,

շաքարավազ – 1.5 կգ

Հատապտուղները կարելի է պահածոյացնել նաև առանց եփելու: Այսպես ավելի շատ օգտակար բաղադրիչներ կպահպանվեն մթերքի մեջ: Իսկ ազնվամորու մուրաբան համարվում է մրսելուց առաջացած հիվանդությունների լավագույն դեղամիջոցը: Ազնվամորու առողջ հատիկներն ընտրել, լվանալ, թողնել, որ հատիկները քամվեն և չորանան: Շաքարավազը լցնել վրան, մի քանի ժամ թողնել: Փայտե գդալով անընդհատ խառնել, մինչև շաքարը լիովին խառնվի և ստացվի համասեռ զանգված: Առավել համասեռ կստացվի, եթե միրգը մսաղացով անցկացնեք: Խառնել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազն այլևս ամանի հատակին նստվածք չառաջացնի: Հետո լցնել մաքուր բանկաների մեջ և պահել:

 

ՍԱԼՈՐԻ (ԾՅՈՐԻՆԻ) ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.

ծյորին – 2 կգ,

շաքարավազ – 2.5 կգ

Միրգը լավ լվանալ, ընտրել առողջ պտուղները: Մրգի հատիկները լցնել էմալապատ թասի մեջ, ծակծկել: Շաքարավազը լցնել սալորների վրա, թողնել ողջ գիշեր: Եթե բավականաչափ հյութ չառաջանա, պատրաստել օշարակ 1:2 հարաբերությամբ և լցնել վրան: Միրգը առաջացած հյութի հետ դնել կրակին, եռացնել: Առաջացած փրփուրը վերցնել ծակոտկեն գդալով: Կրակն անջատել, թողնել գիշերը մնա: Առավոտյան սալորները հանել հյութից, հյութը եռացնել, միրգը գցել եացած հյութի մեջ, թողնել սառչի: Մի քանի ժամ անց մուրաբան եռացնել, լցնել լավ լվացած բանկաները և փակել:

 

ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ԿԾՈՒ ՊՂՊԵՂ

Բաղադրիչներ.
կարմիր կծու պղպեղ - 200 գ,
կարմիր գինու քացախ - 1 բաժակ,
աղ - 1/2 թ.գդ.

Պղպեղները լվանալ, հեռացնել սերմերն ու կոթերը, պղպեղներն աղալ: Խառնել աղ, քացախ, լցնել փոքր բանկաների մեջ, կափարիչները փակել: Պահել սառը և չոր տեղում: 2-3 օրից պղպեղը պատրաստ կլինի: Մարինացված պղպեղը կարելի է օգտագործել թե իբրև համեմունք ուտեստների մեջ, թե իբրև սոուս մսի և թռչնամսի հետ:

 

ԳԱԶԱՐԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.
գազար – 1 կգ,
կիտրոն – 1 կգ,
շաքարավազ – 2 կգ,
վանիլին – 1 տուփ

1 կգ գազարի համար անհրաժեշտ է  1 կգ կիտրոն: Լվանալ, մաքրել, մսաղացով աղալ: Խառնել շաքարավազին և եփել մոտ 40 րոպե: Ջերմային մշակման վերջում ավելացնել վանիլինը: Լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել կամ պարզապես պահել սառնարանում:

 

 

 

ԿԱՆԱՉ ԱՋԻԿԱ

Բաղադրիչներ.

կանաչ կոծւ և քաղցր պղպեղներ –  500-ական գրամ,
համեմ – 250 գ,
մաղադանոս – 250 գ,
սամիթ – 250 գ,
նեխուր – 150 գ,
սխտոր – 3 պճեղ, համեմի աղացած սերմ – 1 ճ. գդ.,
գինու քացախ,աղ:Մշակված կծու և քաղցր պղպեղները մսաղացով անցկացնել: Կանաչին լվանալ, նույնպես աղալ սխտորի հետ: Համեմել աղով, քացախով, համեմի սերմով:  Խառնել, լցնել բանկաների մեջ, պահել սառնարանում: Կարելի է նաև փակել ստերիլ բանկաների մեջ ջերմային մշակման ենթարկելուց հետո:

 

ՍՈՈՒՍ ՍԱՑԵԲԵԼԻ

Բաղադրիչներ.
հասած լոլիկներ – 3 կգ,
կարմիր քաղցր պղպեղ – 1 կգ,
սխտոր – 2 կգ,
կարմիր գինու քացախ – 1 բաժակ,
բուսայուղ, աղ

Լոլիկների վրա խաչաձև կտրվածք անել, գցել եռացած ջրի մեջ: Հետո գցել սառը ջրի մեջ: Կեղևն ու սերմերը հեռացնել: Սխտորը մաքրել, պղպեղի միջուկը հանել, բանջարեղենը աղալ: Քացախը եռացնել, սառեցնել: Բանկաները լվանալ, չորացնել, դնել 200°C ջեռոցում 10 րոպե, սառեցնել: Ստացված տոմատի խյուսին ավելացնել աղ, քացախ, լցնել բանկաների մեջ: Ամեն բանկայի երեսին մի փոքր բուսայուղ լցնել, փակել և պահել սառը և մութ տեղում:

 

ՁՄԵՐՈՒԿԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.
ձմերուկ – 0.5 կգ,
ջուր – 2 բաժակ,
կիտրոն – 2 հատ,
շաքարավազ – 1 կգ

Ձմերուկի կեղևը հեռացնել, 0,5 կգ ձմերուկը կտրատել փոքր կտորներով, սերմերը հեռացնել: Ձմերուկի կտորները գցել մեկ բաժակ սառը ջրի մեջ, եփել 20 րոպե: Մեկ այլ կաթսայի մեջ եփել օշարակ: Երկու կիտրոնի կեղևը հանել, միջուկը կտրատել, կորիզները հանել, գցել մեկ բաժակ ջրի մեջ: Եփել տասը րոպե, ավելացնել շաքարավազի հետ խառնած կիտրոնի կեղևը և մեկ կգ շաքարավազ: Օշարակը եփել և ձմերուկի կտորները զգուշորեն գցել մեջը: Եփել մոտ կես ժամ: Մուրաբան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել:

 

ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ՊՂՊԵՂ

Բաղադրիչներ.
կարմիր, կանաչ, դեղին պղպեղներ – 1,25 կգ,
սխտոր – 4 պճեղ,
կարմիր կծու պղպեղ – 2 հատ,
գինու քացախ – 375 գ,
անիսոնի օղի – 2 ճ. գդ.,
աղ – 2 թ. գդ.,
շաքարավազ – 5 գ,
դափնու տերև – 4 հատ

Պղպեղները լվանալ, մաքրել: Սխտորը մաքրել, չորս մասի բաժանել ամեն պճեղը: Չիլին մաքրել և կտրատել: Քացախը խառնել 375 մլ ջրին, ավելացնել անիսոնի օղին, աղը, շաքարավազը, չիլին, սխտորը, եռացնել: Մարինդի մեջ գցել պղպեղները, եփել 3 րոպե: Ավելացնել դանու տերևը: Մարինացված բանջարեղենը լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել: Թողնել գոնե մեկ շաբաթ, որպեսզի համերը միախառնվեն: Կարելի է պահել սառնարանում մոտ վեց ամիս:

 

ԿԾՈՒ ՊԱՀԱԾՈ «ԶՈՔԱՆՉԻ ԼԵԶՈՒ»

Բաղադրիչներ.
սմբուկ – 5 կգ,
կարմիր քաղցր պղպեղ – 1,5 կգ,
սխտոր – 200 գ,
կծու պղպեղ – 1-2-3 հատ,
քացախ – 1 բաժակ,
արևածաղկի յուղ – 0,5 լ

Բացի սմբուկից մնացած բոլոր մթերքները մսաղացով աղալ: Ավելացնել քացախը: Սմբուկները օղակ-օղակ կտրել, աղ անել, դնել մի կողմ: Քամել դառը հյութը:  Նախընտրելի են երկար ու բարակ սմբուկները: Սմբուկը տապակել բուսայուղի մեջ երկու կողմից, լցնել աղացած զանգվածի մեջ: Հետո պատառաքաղով սմբուկները պղպեղից հանել, շարել մեկլիտրանոց բանկաների մեջ, կափարիչը դնել վրան: Երբ բոլոր սմբուկները տապակված և տեղադրված կլինեն բանկաների մեջ, աղացած պղպեղի զանգվածը լցնել սմբուկների վրա: Ստերիլացնել  40 րոպե, փակել, շուռ տալ, թողնել սառչի:

 

ԿԵՌԱՍԻ,ԴԵՂՁԻ ՋԵՄ ՎԱՐԴԻ ԹԵՐԹԻԿՆԵՐՈՎ

Բաղադրիչներ.

կորիզը հանած դեղձ – 500 գ,
կորիզը հանած սպիտակ կեռաս – 200 գ,
շաքարավազ – 700 գ,
կիտրոնի հյութ – 7 ճ.գդ.,
վերմուտ «Կամպարի» – 3 ճ. գդ.,
վարդի թերթիկներ – 15 թերթիկ
Դեղձը կտրատել, լցնել թասի մեջ: Կեռասի կորիզները հանել, լցնել դեղձի վրա: Ավելացնել շաքարավազը, կիտրոնի հյութը: Եփել, երբ մի փոքր թանձրանա, լցնել վարդի թերթիկներն ու վերմուտը: Լցնել բանկաների մեջ, փակել:
 

ՔԱՂՑՐ ՊՂՊԵՂ ԼՈԼԻԿԻ ԽՅՈՒՍԻ ՄԵՋ

Բաղադրիչներ.

քաղցր պղպեղ,

լոլիկ,

աղ

Լոլիկները լվանալ, մսաղացով աղալ, քամիչով անցկացնել: Ստացված լոլիկի խյուսը եփել այնքան, որ ծավալը 2-3 անգամ պակասի: Հետո ավելացնել աղը 1 ճաշի գդալ 1 լիտր լոլիկին հաշվարկով: Պղպեղը լվանալ, սերմերը ու կոթերը հանել, դնել բանկաների մեջ: Պղպեղների վրա լցնել լոլիկի տաք խյուսը: Բանկաները ծածկել ստերիլ կափարիչներով: Բանկաները դնել տաք ջրով լի կաթսայի մեջ, 15 րոպե ստերիլացնել: Բանկաները փակել, շուռ տալ, թողնել այդպես հովանա: Պահել մութ, սառը տեղում:

 

ՌԵՀԱՆՈՎ ԵԼԱԿԻ ԿՈՆՖԻՏՅՈՒՐ

Բաղադրիչներ.
ելակ – 1,2 կգ,
շաքարավազ – 500 գ,
կիտրոնի հյութ – 2 ճ.գդ.,
ռեհան – 4 ճյուղ

Ելակի պոչերը հեռացնել, լվանալ, վրան լցնել շաքարավազը, կիտրոնի հյութը, ռեհանի տերևները: Զգուշորեն խառնել, թողնել 2—3 ժամ: Հետո ռեհանը հանել: Եռացնել, եփել հինգ րոպե: Ելակները հանել, օշարակը եփել հինգ րոպե, մինչև այն թանձրանա: Միրգը լցնել թանձրացած օշարակի մեջ, եփել մեկ րոպե: Վերցնել կրակից, լցնել բանկաների մեջ:

 

 

 

 

 

 

ԴԴՄԻԿԻ ՊԱՀԱԾՈ

Բաղադրիչներ.

դդմիկ –  1 կգ,

սամիթ – 30 գ,

սխտոր – 2 գլուխ,
կծու պղպեղ  - 2 հատ,
բուրավետ հատիկ պղպեղ – 4 հատ,

աղաջրի համար -1 լ ջրին.

աղ – 80 գ,
սեղանի քացախ – 75 գ

Դդմիկը լվանալ, կեղևը հանել, օղակ-օղակ կտրել, միջուկը հանել: Դդմիկի օղակը պետք է 1,5 սմ հաստություն ունենա: Կանաչին մանր կտրատել, կծու պղպեղը երկարությամբ նեղ շերտերի բաժանել: Սխտորը մաքրել, պճեղների բաժանել, պճեղները կիսել: Մաքուր բանկաների մեջ դնել սխտորը, կանաչին, կծու պղպեղը, հետո շատ խիտ լցնել դդմիկի օղակները: Աղաջրի ջուրը եռացնել, աղն ու քացախը  ավելացնել: Աղաջուրը լցնել բանկաների մեջ մինչև վերջ: Մեկլիտրանոց բանկաները ստերիլացնել եռացող ջրում 10 րոպե, փակել:

 

ԿԾՈՒ ՊՂՊԵՂԻ ՄԱՐԻՆԱԴ

Բաղադրիչներ.

ծիծակ – 1 կգ,
ջուր – 2 լ,
գինու քացախ — 1 բաժակ,
աղ – 4 ճ.գդ.,
դափնու տերև – 15-17 հատ,
նեխուր – 2 ցողուն,
սխտոր – 2 հատ,
չորացրած սամիթ – 2 ճյուղ

Պղպեղները գցել եռացած ջրի մեջ, պահել մոտ հինգ րոպե, հանել ջրից: Պատրաստել մարինադ, եռացնել, լցնել պղպեղների վրա, թողնել մեկ շաբաթ: Պղպեղները հարկավոր է լցնել էմալապատ տարայի մեջ: Մատուցելիս ցողել բուսայուղով, մանր կտրատած սամիթ լցնել վրան:

 

ՀՈՆԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.

հոն – 1 կգ,
ջուր – 2 բաժակ,
շաքարավազ – 1,5 կգ

Հոնի հատիկները լվանալ, վնասվածներն առանձնացնել, յուրաքանչյուր հատիկը ծակել փայտե չոփիկով: Շաքարաջուրը պետք է եել միայ սպիտակ շաքարավազից: Տաք օշարակը լցնել հոնի վրա և թողնել մեկ օր, որ ներծծվի: Հոնի հատիկները շերեփով հանել, քաղցր հյութը նորից եփել մոտ քառորդ ժամ: Նորից հոնի հատիկները լցնել մեջը և թողնել մեկ օր: Երրորդ օրը մուրաբան վերջնական ջերմային մշակման է ենթարկվում:  Եփել այն,  մինչև հոնը լրիվ պատրաստ լինի:  Լցնել մաքուր և որ ամենակարևորն է` չոր տարաների մեջ, փակել, փաթաթել և թողնել սառչի:

 

ԹԶԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Բաղադրիչներ.

թուզ – 1 կգ,

շաքարավազ –  1 կգ,

ջուր

Մուրաբան գեղեցիկ է ստացվում սպիտակ թզով, հատիկները պետք է լինեն հասած, բայց պինդ: Մեծ էմալապատ թասի մեջ լցնել ջուրն ու շաքարավազը: Եփել, մինչև շաքարը հալվի և մի քիչ թանձրանա: Զգուշորեն օշարակի մեջ գցել լվացած թզերը և եփել մարմանդ կրակով: Եռացնել, թողնել սառչի: Նորից դնել կրակին, եռացնել, մի քիչ եփել, նորից անջատել: Եթե դեռ պատրաստ չէ, եփել երրորդ անգամ: Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել:

 

Категория: Армянская Кухня | Просмотров: 2247 | Добавил: soft-am-ucoz-ru | Теги: Պահածոներ - Консервы | Рейтинг: 1.0/1
...Расскажи друзьям ...
Ваша РЕКЛАМА Тут
1 месяц - 100 руб ,
Передать WMZ-кошелёк
Z162556032885
Передать WMR-кошелёк
R306091281034
Для Заказа Напишите на
Levonl1974@rambler.ru

...
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
...
Поиск
...
Футажи для Видеомонтажа

Код для вставки на ваш сайт
Подпишись - YouTube
Xxx
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Футажи для видеомонтажа
  • Социальные игры онлайн
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • WebMoney

    Понравился сайт?

    Вы можете внести вклад в его развитие,

    пожертвовав любую сумму:



    Передать WMZ-кошелёкZ162556032885



    Передать WMR-кошелёк R306091281034



    Передать WebMoney


    Способы ввода WMZ



    Способы ввода WMR


    Tags
    footage Footage for video editing javascript .youtube.com ночь) Andrea_Costi_-_Samo_moi.flv Andrea_-_Haide_opa_(HD_Official_Vid Andrea_-_2012.flv Andrea_-_Dai_mi_vsichko_Official_Vi Hit_2012_-_Andrea_i_Boris_Dali_-_Ed 1.Arabic_Belly_Dance_Красивый_танец Arabic_Super_hits_Belly_Dance_(رقص_ спутниковое телевидение бисс ключи kosmetologia юмор Flash-игры 4 продуктов 4 մթերք 5 средств против выпадения волос HTML Основной документ Desktop Wallpapers DC-unlocker раскодировка 3G модемов Modems Phones Unlockers // Самые хорошие слова! // // Как часто мы проходим мимо... // // Что такое счастье... // // Скучаю по тебе... // // Возвращается всё... // // Дружба душу лечит... // // Женщина как кошка... // AntiWinLockerLiveCD AusLogics BoostSpeed 5.2.0.0 Final DriveImage XML KDWin - 2012 Ascii Art Generator 2 Portable Caricature Photo to Cartoon v 5.0.4 kdwin 2010 Free 3D Video Maker Contra - The American Hero Girls - New Collection Wallpapers 40 PrikolnihEroticheskihKartinok201 50 Sexy Girls Widescreen Wallpapers 40 Super Sexy Girls Wallpapers 1920 Double_Dragon_V_-_The_Shadow_Falls_ Jurassic_Park_3_The_Lost_World Pico Aladdin PicoDrive-sega games earthworm_jim_223PicoDrive-sega_gam boogermanPicoDrive-sega games mortal_kombat_3_PicoDrive-sega game Batman_and_RobinPicoDrive-sega game Mario NESGames Little MermaidNESGames icemanNESGames Galaga_(J)NESGames Dragon_Unit_(J)NESGames 1942 (JU).NES Games Earthworm Jim 2 E SLES-00343.PlaySt Jet Ace E SLES-04125 bin+cuePlaySta Groove Adventure Rave - Plue no Dai Код кнопки для вставки на ваш сайт .Код кнопки для вставки на ваш сайт 203_Tekken PlayStations Asphalt 5 Футаж Таинство крещения с озвучкой 1 сентября День Знаний с озвучкой 1сентября - День знаний 2011) — фантастический триллер Как изменить название сайта ucoz? BluffTitler 8.4.0.2 (2012/RUS/ENG CoffeeCup GIF Animator 7.5 Retail П Adobe Flash Player 10 For Nokia N90 Futaj Futaj PRISYAGA DC-Unlocker client (ZTE Icera Unloc С Днём Рождения с альфа каналом Футаж рамка вращающимся сердцами Как сделать бегущую строку на сайте HD Огненная фиерия 3DStrelba_super_pobeda Flash игра Counter-Strike Online 1 год FreeFixer - программа для обнаружен AVG Internet Security 2014 build 40 Arman Tovmasyan - Shokoladka Mihran Tsarukyan - Tsnundd shnorhav Ani Christy 'Hey You' Official Musi KDWIN 2013-2014 - Free download: KDWIN -2014 - Free download:KDWin 2 Футаж джери B-Genius ft. Edita Sopjani & OverLo Hey Senorita Destroy countdown Futage Happy Birthday - TITER - Фут 16 способов гуглить как профессиона Akcent feat Lidia Buble & DDY Nu Martin Mkrtchyan - Sirun es (2015) 2015 Футаж Конец детского фильма Verjin Zangi scenar
    Вверх
    Copyright MyCorp soft-am.ucoz.ru © 2024
    Конструктор сайтов - uCozЯндекс.Метрика